Mies-rakas sairastaa, häntä hellikäämme. Ruoalla hyvällä hoidellaan omaa rakastamme.

Mies on ollut nuhainen jo viikon, mutta sitkeänä sissinä taipui sairastamaan vasta tänä aamuna. Hän jäi eilen illalla ensimmäistä kertaa suhteemme aikana nukkumaan eri asuntoon, koska pelkäsi ettei pääsisi aamulla töihin säästä johtuvien liikennekatkosten vuoksi. Syy töistä poisjääntiin siis ei ollut liikenne vaan sairaus.
Nyt hän toivoakseni nukkuu sikeästi tulevassa yhteisessä kodissamme. Hän ei aavista mitä  päivä tuo tullessaan. Sain vapaapäivän puhuttua itselleni joten olen valmis hoivaamaan miestä kaikessa rauhassa liki 7 tuntia.
Yllätys alkaa herkuilla:  leivon eilen illalla pari kiloa pullaa miehen ollessa töissä. Sain aikaiseksi runsaita ja pehmeitä voisilmäpullia, kanelista pullarengasta ja korvapuusteja. Toivottavasti mies arvostaa niitä... tunnetusti hän rakastaa pullaa, tosin en kovinkaan helposti pääse hänen tunteman Täydellisen Korvapuustin (tm) tasolle. Ehkä saan kuitenkin kehitettyä varteen otettavat Hyvät Pullat(tm).
Tänä päivänä ajattelin keittää ja leipoa potilaan mielen positiiviseksi. Ostin eilen tarvikkeet fenkoli-perunakeittoon ja rosmariiniskonsseihin. Ohje seuraa myöhemmin... resepti on peräisin Kirja- ja ruokamessuilta ostetusta kirjasta, jossa oli taivaallisia kuvia ihanista keitoista. Yli puolet olivat jotain sika-äyriäistuotoksia, mutta kirja oli silti pakko ostaa kauniiden kuvien ja hyvien kasvisreseptien vuoksi. Ostimme myös 1000 keitoa ja 1000 salaattia kirjat.
Nyt on aika pakata keitto ja leivontatarvikkeet. Tehtävä ei ole mahdoton, vaan mukava.