öhöm... no niin, kaikki muistavat miten minä oikein
kovasti painotin äskettäin kuinka en ala kirjoitella seuran haku
ilmoituksia? Katsokaa nyt tarkkaan tänne päin: näin minä syön sanani.
Äiti saa minut aina toimimaan välillä näin. Hän painostaa, painostaa ja
sitten myöntyy minun kannalleni ja minä jään miettimään ettei
kuitenkaan siinä mitään menetä...
Jätin siis vannomisistani
huolimatta ilmoituksen Deitti.nettiin ja olin varma ettei kukaan minun
ilmooni vastaa - tein siitä niin vaativan. Yllätykseni oli melkoinen,
kun yhtäkkiä postia olikin tullut viikonlopun aikana useita kymmeniä.
Hups.
Vielä kummempaa oli, että vastauksista osa (=muutama) olivat
ihan vastauksen arvoisia. Oikeasti vaikuttivat heti upeilta ihmisiltä,
juuri sellaisilta, joita oikeasti ei ole olemassa - tai niin olen tähän
asti uskonut. No jaa, aika näyttää saanko edes ystäviä tai edes
tuttavaa kummempaa. Mutta kylmä totuushan on edelleen, että minulla on
tosi vähän aikaa jollekin deittailulle. Niin kauan kun sen voi hoitaa
virtuaalisesti tai jotenkin "ei-lapsenvahtia"-menetelmällä homma
toimii, mutta... Joko marisin tulevasta lapsenvahti-ongelmastani?
Nykyheprean luennot ovat iltaisin, jostain kumman syystä. Ehkä
salipuute on pakottanut tähän ratkaisuun tai luennoitsija on töissä
päivät muualla. Mutta perusopintojen luennot siis ovat 16 - 18 ja minun
pitäisi hakea Jimi hoidosta joka päivä 16.30 - 16.50 välisenä aikana...
Tarvitsen siis luotettavan, hyvän ja lähellä asuvan lapsenvahdin. Eiku
ilmoja kaupan seinille siis.
Tänä aamuna meidän piti lähteä
itäiseen osaan maatamme, mutta nukuimme iloisesti pommiin ja laukut
olivat vielä kymmenen aikaan pakkaamatta. Juna lähti 10.30,
joten... onneksi emme olleet ostaneet lippua etukäteen. Siirsimme vain
lähtöä iltapäivän puolelle. :-)
Koska sanojen syöminen maistuu katkeralta kalkilta, tarjoan teille ohjeen minun kehittelemän porkkanapiirakan tekemiseen.
raastettua porkkanaa (3 isoa)
1,5 dl kermaa/maitoa
iso nokare sinihomejuustoa
kananmuna
reilusti oliiveja
2 rkl pestoa
pippuria
suolaa
2 tl kasvisliemijauhetta
5 dl jauhoja
(HUOM! EI PIRKKA - vehnäjauhoja - maistuvat pahalta! Käytä Pouta tai sunnuntai esmes)
4 tl leivinjauhetta
2 tl suolaa
1 dl kotimaista rypsiöljyä
3 dl kylmää vettä
(vehnänalkioita)
voita
sekoita
täyteainekset iloisesti sekaisin. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja
suola, kaada öljy sekaan ja sekoittele tasaisen kaltaiseksi. Lisää vesi
ja sekoita kevyesti tasaiseksi. Tarkoitus sitten ei ole saada taikinaan
sitkoa, joten nätisti vaan. voitele leivinpaperi tai vuoka (joka pitää
sitten tulee jauhottaa vehnänalkioilla). Painele ja taputtele taikina
tasaiseksi ja lisää täyteseos päälle. Paista jotain puoli tuntia noin
200 asteessa.
torstai, 25. elokuu 2005
Kommentit