Kuukausikortti rulettaa-aaa-aaa-aaa!!!!!!!!! Hankin tänä vuonna minulle ja pojalleni kuukausikortit Linnanmäelle. Arvatkaa kahdesti oliko meillä tänään hauskaa?!?!?!! Kävimme tänään 25 laitekäyntiä - osa samoja useaan otteeseen, mutta silti.

Alku oli hiukan kauhea, kun vahingossa (tämä osoittaa tietämättömyyteni näistä laitteista) menimme vonkaputoukseen yhdessä. Oikeasti luulin sitä jonkin sortin koskiajeluksi - rauhalliseksi sellaiseksi. Uskomukset heti vaihtuivat kauhunhetkiin, kun kone alkoi rullata yhä ylemmäs ja ylemmäs. Jimi kirkui, itki ja oli paniikissa kun minä puolestani yritin rauhoittaa häntä ja välillä huutaa "Sma Jisrael"-rukousta.  Ainoa hyvä puoli kokemuksessa oli se, kun se oli ohitse. Istuimme puolisen tuntia kuivattelemassa itseämme, joimme mehua ja paijasin Jimiä sylissä.

Onneksi tämä kokemus ei varjostanut pahasti loppupäivää, vaan pystyimme nauttimaan KotKotista ja muista mukavista lapsille suunnatuista laitteista. Ruokana meillä oli mukana

Lintsin salaattia a la Mamma

muutamia lintsejä
persikkaa
lime
banaania
luumuja
ananasta
mandariinia

kuori ja pilko hedelmät. Purista limen mehu hedelmien päälle. Sekoita ja nauti. Vinkki: vaniljajugurtti on mukava lisäke hedelmille.