hienoa porkkanaraastetta
prk tomaattimurskaa
2-3tl oreganoa
lihanmakuista kasvisliemijauhetta (Osem, saa ostettua Avilta)
vettä
2-3 rkl ketchupia
1,5 rkl sokeria
suolaa
mustapippuria
tölkki hyvää tonnikalaa
makaroneja
hienoa juustoraastetta
iso sipuli pilkottuna, valkosipulin kynsiä
kuullota porkkanat ja sipulit oliiviöljyssä. lisää vesi ja liemijauhe
ja suola. keitä makaroonit liemessä melko kypsiksi, ota osa vedestä
pois, kaada sekaan tomaattimurska, ketchup ja mausteita. anna kiehua
kunnolla ja hartaasti. sekoittele ettei pala pohjaan. lisää tonnikala
kun pata on selkeästi koostumukseltaan patamaista, eikä
keittomaista ja sekoita tasaiseksi.
ripottele sekaan juustoraaste ja nauti vaikka oliivien kanssa.
toimii.
maanantai, 19. kesäkuu 2006
Kommentit