Tänään tapahtuu iso muutos.
Mies tuo tavaroitaan luokseni.
Olen muuttanut olohuoneesta parvekehuoneeseen - omaan makuuhuoneeseen.
Olen jännittynyt, kummastunut ja onnellinen. Kaikki on tapahtunut niin äkkiä, mutta kuitenkin jotenkin ajallaan ja oikeassa järjestyksessä.Tietenkin pelkokuvat kaihertavat mieltäni ja se pelko kovaa korkealta tippumisest a on aina parisuhteen alussa ... Luotan kuitenkin vahvasti  Mieheen, enemmän kuin itseeni. Tiedän puutteeni, heikkouteni, reagointimallini... Minä en ole helppo ihminen, kuten suurin osa teistä sen tietääkin. Mies vain ei näe vielä minun heikkouksiani, mutta ehkä ajan kanssa hänkin osaa ne ulkoa.
Eniten ehkä jännittää vanhempien ja Pojan suhtautuminen tähän suureen muutokseen. Niin, emmehän toki virallisesti muuta yhteen, teemme vain kahden asunnon elämästä yhteistä arkea yhteisillä tavoitteilla ja yhteisillä säännöillä. Yhteinen toimiva arki, yhteinen rakkaus ja yhteinen tulevaisuus on kai se palkinto, jota ahnaasti tavoittelemme.
Ylihuomenna esittelen ystäville Miehen ja tänään isälle. Isähän on satunnaisesti asustellut meillä, joten nyt on ajankohtaista mainita, että "hei, muuten jos tulet joskus tänne omilla avaimilla ja täällä onkin tällainen Mies, niin se on ihan okei, sillä se oikeastaan tulee niinkuin asumaan täällä".
Apua. Asumaan. Täällä.
*syvä hengenveto*
Ihanaa.

 
Kantarellirulla

6 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1 tl suolaa

Täyte:
1/2 l kantarelleja (tai muita sieniä kuten siitakkeet, herkkusienet, tatit)
1 sipuli
2 rkl öljyä, voita tai margariinia
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl ranskankermaa
ruohosipulia silputtuna ja persiljaa silputtuna
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 1/2 dl juustoraastetta
Sekoita pohjan ainekset keskenään. Kaada seos uunipannulle voidellun leivinpaperin päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 20 min. Sitten aloita täytteen teko: Puhdista ja paloittele kantarellit. Lisää kattilaan nokare rasvaa ja lisää osa sienistä ja hienonnettu sipuli. Ruskista vähissä erin. Yhdistä aineet ja ripottele vehnäjauhot joukkoon ja sekoita. Lisää ranskankerma ja ruohosipuli ja persilja. Anna hautua hetki.
Kumoa munakaslevy leivinpaperin päälle. Levitä täyte päälle ja kääri rullalle kuten kääretorttu.
Nosta rulla voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta 225 asteessa, kunnes juusto sulaa.

Muunneltu reetta.netin reseptistä.

Tätäkin voi varmaan tarjoilla jonkun kivan viinin kanssa?