Kiitokset Tonjalle kommentista. Toiveesi on toteutettu. Täällä ollaan taas!!!
Totta kai elämäni on aina tohinaa, mutta vuoden vaihteesta asti on tuntunut, ettei ole päivääkään ilman suurta tohinaa. Huono tekosyy kuitenkin olla kirjoittelematta blogia.
Liikaa opintoja, liikaa vastuuta, liikaa pölyjä ja likaisia vaatteita. *valittaa naama väärällään*
Eipä silti - suurempi vapaa-aika kuluisi kuitenkin sohvalla tai jossain uudessa harrastuksessa viilettäen.
En varmasti siivoaisi yhtään sen enempää kotona. Tosin tänään innostuin siivoamaan ihan tosissaan -  siivosin talvivaatteet ja pienet vaatteet kaapista. Järjestin vaatekaapit ja puistelin matot. Istutin yrttejä kasvamaan parvekkeelle ja sokeriherneitä kasvamaan versoja saadakseni. Lisäksi töllötin televisiota kuin ensimmäistä päivää - on ihanaa, ettei se ollutkaan lopullisesti rikki, kuten jo uskoin. Televisioriippuvaiselle on yhtä kidutusta olla ilman ko. välinettä. Selvisin kunnialliset kolme viikkoa mielestäni oikein hienosti!
Tänään minuun otti yhteyttä exä, pojan isä. Tekstiviesti oli sisällöltään tosi ystävällinen ja ymmärtäväinen. Olen aika paljon kärsinyt omantunnon vaivoja päätöksestäni elää yh-äitinä ja ilman kontaktia, mutta olen aina ollut hyvilläni ratkaisusta katsoessani poikaa. Hän on niin reipas, hyvin turvallisessa ympäristössä kunnolliseksi kasvanut lapsi. Hän ei koe pelkoa kuin korkeissa paikoissa ja on valmis kohtaamaan maailman silmästä silmään ilman tunneongelmia tai kokemuksia vaikeista perheongelmista.
Toivon, että jatkokin sujuu yhtä hyvin exän kanssa. Hän lupasi viestissään, ettei häiritse meidän elämää tämän enempää ja että kunnioittaa päätöstäni. Toivon tämän lupauksen todellakin pitävän. En aio vaihtaa puhelinnumeroa tai osoitetta, siitä tulisi kohtuutonta vaivaa minulle. Mutta poika ei ole vielä riittävän vahva tapaamaan isäänsä - hän luottaa kaikkiin ihmisiin niin sinisilmäisesti ja rakastaa ihmisiä niin täydestä sydämestään, että sattuminen on erittäin todennäköistä. En tahdo hänen kokevan minkäänlaista ihmiseen pettymistä vielä. Se leimaisi ikävän jäljen hänen suloiseen persoonallisuuteensa.
Tein tänään torttuja ihan kunnon kesätyyliin.

eli otin paketin ei-eläinperäisiä lisäaineita sisältävää torttutaikinaa ja tein tähtitorttuja lettuhillolla.

paistoin paketin ohjeen mukaan ja poika tykkäs ja kovaa. itselläni on epäily, että umpisuoli olisi kipeytynyt, joten jätän syömisetkin väliin. ei oikein maistu. Toivon totisesti, ettei tarvitse mennä sairaalaan....