Sain tänään kaksi työpaikkaa. aika hyvin. tulossa on vielä kaksi haastattelua, joiden tilannetta on vaikea etukäteen arvioida. olen jo oikeastaan päättänyt minne menen, mutta mietin vielä asiaa perinpohjin. ja tietenkin katson kilpailevat tarjoukset. :-D

juuri nyt on todella väsynyt olo - kaksi työhaastattelua, kaksi työhaastettelusopimuspuhelua ja kolme tuntia työvoimatoimistossa pomputeltavana (kolme eri neuvojaa, eikä kukaan voinut antaa vastauksia, koska he eivät tienneet asioista) ja vielä työsuojelupiirissä kaksi tuntia. näppärää. sain kuitenkin loppujen lopuksi itse googlaamalla ja etsimällä netistä kaiken tiedon, jota tarvitsin. etenkin palkkatoiveen määrittely oli sellainen, jota en oikein osannut tehdä. mikä on palkka normaalisti ihmisillä, tällä alalla, mitkä määrittelevät palkan muotoutumisen ja missä mennään maailmassa. hikistä touhua työmarkkinoilla.

ja seuraavaksi  järkytän teitä kaikkia.
 
tänään alkoi myös kuukautiset - keskellä hakaniemen toria. onneksi selvisin suht kunnialla kotiin. ja nyt teen tästä kaikesta julkista kun en oikeasti jaksa muutakaan kirjoittaa... onneksi on verenvuodon lopettavaa lääkitystä olemassa. naiseus on välillä oikeastaan aika ikävää.

kirjoittaja vihaa tänään naiseutta ja kieltäytyy alistumasta hellan eteen. (oikeasti tein soija-kaalikeittoa, mutta en sitä reseptiä jaksa nyt kirjoittaa.)

parhautta kaikille.