Ajattelin pitää pienet kesäjuhlat tuttaville ensi kuussa jonain iltana.
Nyt pitäisi suunnitella vain tarjoilut... Ajattelin tarjota jotain kotimaisista raaka-aineksista ja aiheista kumpuavaa ruokaa.

Vaikka peltileipää...  Isosti monipuolista vihersalaattia marinoitujen auringonkukan siemenien kera.... lohta ja kuhaa... Tai tekisikö jotain mahtavaa hauesta - se on todella hienon makuinen kala, mutta sitä käytetään aivan liian vähän. Uuniperunat, ne ovat aivan ehdottoman tärkeät. Paistan ne yrttisessä merisuolapedissä. Vai tulisiko olla perinteistä uutta perunaa yrttikastikkeella?

Eli jos tekisi metsäsienistä kermaisen alkukeiton ja tarjoaisi sen tuoreen ruisleivän kanssa.

Sitten siirtyisi vaikka kalanyytteihin perunoiden kanssa. Ohessa olisi salaattia ja lisää ihanaa leipää.

Jälkiruokana tarjoaisi jotain makuhermoja hemaisevaa... vaikka raparperikastike vaniljaisen kermajäädykkeen kera?

Hmm... ei kuulosta kauhean pahalta.

Kolmekymmentä vierasta nauttii yli 6 litraa sienikeittoa, 4,5 kiloa kypsää kalaa, vähintään 3 litraa
Aika paljon, mutta kannattaa varata ruokaa huomattavasti enemmän kuitenkin. Ihanaa saada suunnitella jotain kivaa...

Ai niin, te jotka tiedätte kuuluvanne ystäviini, ilmoitelkaa sopivia päiviä.