Tulin juuri ihastuttavalta kesäpicniciltä.

Sain eilen idean, että viemme kauppareissulla Miehelle ruoan töihin. Ajatus kehkeytyi lopulta työpaikkapicniciksi, johon osallistui koko Miehen työporukka. Kieltämättä ihmisten tapaaminen jännitti - kaikki on mennyt erittäin nopeasti. Eräs Miehen työkaveri oli ollut juhannuksesta asti lomalla ja tullessaan töihin hän havaitsi Miehen rakastuneen, muuttaneen  rakastettunsa luokse ja saaneen vielä liki 7-vuotiaan pojan kaupan päälle. Siis oikean Perheen. 

Vein picnicille iranilaisia vehnäleipiä, kylmän savusiian, kermaviilikastiketta, salaattia, herneitä ja fetakuutioita. Juomaksi Spritea ja omenamehua. Muut toivat mansikoita, kirsikoita, alkoholitonta siideriä, mustikkapiirakkaa, oliiveja ja herkkusieniä marinadissa, minttu-suklaakarkkeja, herneitä, patonkia... pöytäliinat olivat täynnä herkullista ruokaa ja syöjät olivat onnellisen tyytyväisiä. Vitsit, työjutut ja keskustelu sujui iloisesti aurinkoisella kesänurmella kaukaa tulevan musiikin siivittämänä.

Poika suhtautui reippaasti ja iloisesti picniciin sekä uusiin ihmisiin. Hän pelasi kanssani korttia, leikki magneettijalkapalloilijalla, yritti kutitella Miestä ja minua. Mies nosti Pojan syliinsä ja Poika roikuskeli hänen kaulassaan loppupicnicin aikana. Lähtiessämme Poika yllättäen halasi Miestä toivottaessaan "hei-hei-hauskaa-työpäivää". On aivan mahtavaa, kuinka heidän välinen yhteys on muodostunut. Ja että se on kehittynyt nopeasti ja hyvin. Tietenkin on vielä ongelmia tämän yhteiselämän aikana, mutta alku ei oikeastaan voisi olla parempi. Poika selkeästi luottaa, arvostaa ja pitää Miehestä. Jännä kohta oli, kun hän selitti eräälle Miehen kollegalle, kuinka kiva on kun on nyt kaksi kotia. :-D

Mutta takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Oli ihanaa nähdä ihmiset, joiden kanssa Mies tekee työtä ... He muodostavat tiiviin porukan ja eräät ovat läheisiä ystäviäkin Miehelle. Oli ihana tutustua ja nähdä heidät, olinhan kuullut jo heistä paljon. Kutsuinkin erään läheisen kollega-ystävän meille istumaan iltaa. Tästä tapaamisesta on hyvä jatkaa eteenpäin.