Eipä ole oikein yllättävää, että kipulääkkeet väsyttävät.Olen joka aamu ollut vasta 9 jälkeen ylhäällä, mutten hereillä ;-D joten töihin meno on ollut todella myöhäistä. Minun pitäisi tehdä jotain asialle... Iltaisin nukahdan jo yhdeksän aikaan, eli puolet vuorokaudesta kuluu nukkumiseen ja toinen puolikas työnteon yrittämiseen. Yleensä tuloksetta. Joka tapauksessa Elämä kulkee eteenpäin tasaisen kivuliaasti. Joskus kipu onnistuu yllättämään, kuten eilen illalla.

Olen nauttinut kesäisistä ilmoista, puun lehdistä ja kaikista pienistä asioista. Eilen olimme ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa piknikillä ja aika hurahti kuin siivillä. Aurinko paistoi, linnut lauloivat ja lapset leikkivät. Eväänä tonnikala-aurinkokuivattutomaatti-valkosipulituorejuusto-voileipiä ja vesimelonia. Nam... Istuin vain monta tuntia huonossa asennossa nurtsilla ja olin iloisesti lääkkeen vaikutuksen alaisena. Kun olimme lähdössä tajuntaani alkoi tulla kipua. Valitettavasti seuraavaan kipulääkkeeseen oli vielä pari tuntia aikaa, joten ystäväni kärräsi minut ystävällisesti kotia. Olen kiitollinen ystävistä ja ystävällisistä teoista.

Toissailtana tein uuniperunoita savulohitäytteellä. Olivat muuten aivan taivaallisen hyviä.

Isoja perunoita, suolaa ja tippa oliiviöljyä.

pese perunat hyvin. Ota käteen tippa oliiviöljyä ja hiero perunat. Ripottele perunan ympärille hienoa merisuolaa. Laita perunat vaikka uunipellille leivinpaperin päälle ja paistele uunissa 175 asteessa tunnin ajan. Mitään folioita ei tarvita.

Savustettua kirjolohta, taimenta tms. Mieluiten itse virvelillä ylös puhtaasta joesta nostettu ja itse savustettu. Tosin tämä ei yleensä ole mahdollista, joten... kaupasta muoviin pakattu versio käy myös.

purkki tai kaksi kermaviiliä, mustapippuria, sitruunaa, tuoretta tilliä, valkosipulin kynsi.

pilko kala pieniksi paloiksi, sekoita kermaviiliin. purista puolikas sitruuna mehuksi ja sekoita tillisilppuun, lisää mausteet ja veivaa kermaviiliin.

Ota kuumat perunat pois uunista, ristiviilto päälle ja pieni pala voita viiltoon. Odottele hetki, nosta peruna tarjoilulautaselle, viereen vihreää salaattia ja päälle iso keko lohi-kermaviilitäytettä.
Nauti. Vaikka kivan valkkarin kanssa.